Manşetler

İzleyin: Samsung Galaxy Note 7 tanıtımı canlı yayın burada

galaxy note 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Galaxy Note fanları için bekleyiş bitiyor ve nihayet 2016 model amiral gemisi Galaxy Note telefonu Türkiye saatiyle 18:00’de başlayacak Samsung Galaxy Unpacked 2016 etkinliğiyle tanıtılıyor. Etkinliği bu sayfa üzerinden canlı şekilde izlemeniz mümkün.

En son geçtiğimiz şubat ayında Barselona’da düzenlenen ve bizim de yerinden takip ettiğimiz Unpacked etkinliği gibi, bu etkinliği de yukarıda bulunan canlı yayın oynatma ekranı üzerinden izleyebilirsiniz. Eğer bir Samsung Gear VR ve uyumlu akıllı telefon sahibiyseniz, bu etkinliği 360 derece olarak takip etmeniz de mümkün. Ayrıca Google Cardboard uyumlu bir başlığın da iş gördüğü belirtiliyor.

Canlı yayın popüler masaüstü ve mobil internet tarayıcılarında izlenebiliyor. Edge, Chrome, Firefox, Opera ve Safari’nin yanı sıra YouTube akıllı telefon uygulaması üzerinden standart canlı yayını takip edebilirsiniz. 360 derece canlı yayın takibi için Gear VR sahiplerinin Oculus Store üzerinden Unpacked uygulamasını indirmeleri gerekiyor.

Son birkaç aydır etkinlikte tanıtılmasını beklediğimiz Galaxy Note 7 ile ilgili birçok detay ve sızıntıya tanık olduk. Note markalı bir telefon olduğu için S Pen da bu telefonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. S Pen’de ufak tefek değişiklikler bekliyoruz. Ayrıca Note 7’nin her iki kenarı da kavisli ekran barındırması, tasarımın geçen yılki Note 5 ile S7 edge’in birleşimi olması bekleniyor.

Teknik özelliklere baktığımızda Note 7’de yine Quad HD ekran bulunacak. Güvenlik açısından en önemli yeniliklerden bir tanesi iris tarayıcısı olacak. Böylelikle kilit ekranını herhangi bir şey yapmadan, sadece gözünüzü tarayıcıya okutarak açmanız mümkün olacak. Daha fazla RAM, iyileştirilmiş kamera, USB-C bağlantısı ve yepyeni bir işlemci de Note 7’de bulunmasını beklediğimiz özellikler arasında yer alıyor.

Bu arada Galaxy Note 7 ile birlikte Gear VR’ın yeni versiyonunun tanıtılması da bekleniyor. Yenilenen Gear VR ile ilgili sızıntılar geçtiğimiz haftalardan itibaren ortalıkta dolaşmaya başlamıştı.

Bir yandan etkinliği bu sayfada canlı olarak izlerken bir yandan da başka bir sayfada Teknoblog’un ana sayfasını takip ederek yeni Galaxy Note telefonu ve Unpacked 2016 etkinliğinin önemli duyurularına dair detayları en hızlı şekilde alabilir ve hiçbir şeyi kaçırmazsınız.

İLGİLİ HABERLER