Teknoloji

Samsung Galaxy Note 5 ve S6 edge+ 28 Ağustosta Türk Telekom Grubu mağazalarında

samsung-galaxy-note-5-s6-edge-plus-190815

Samsung, yeni Android telefonları Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+’ı geçtiğimiz hafta düzenlediği bir etkinlikle resmen duyurmuştu. Güney Koreli şirketin yeni akıllı telefonları, 28 Ağustostan itibaren esnek ödeme koşullarıyla Türk Telekom Grubu mağazalarında satışa sunulacak.

Türk Telekom Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+’ı küresel lansmanlarından kısa bir süre sonra Türkiye’de potansiyel müşterileriyle buluşturacak olmaktan ötürü gurur duyduklarını belirtti. 4,5G teknolojisini destekleyen Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+’ı müşterilerin taksitlerini diledikleri gibi belirleyebilecekleri “Taksit Planlama Sistemi” çerçevesinde satışa sunacaklarını söyleyen Yurdagül, böylelikle müşterilerinin en yeni teknolojilere daha kolay ulaşmalarını ve dijital dünyanın getirdiği verimliliği en iyi şekilde yaşamalarını hedeflediklerini dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S6 ve S6 edge İncelemesi

Samsung Galaxy Note serisinin en yeni üyesi olan Galaxy Note 5, kavisli arka yapısı, ince çerçevesi ve ergonomik yapısı sayesinde tek elde rahatlıkla tutulabiliyor. Yeniden tanımlanan S Pen ise çoklu görevlerin kolaylıkla yerine getirilmesini sağlıyor.

Geçtiğimiz şubat ayında tanıtılan Samsung Galaxy S6 edge’in büyük kardeşi niteliğindeki Galaxy S6 edge+, kavisli kenar deneyimini daha üst bir noktaya taşıyor ve daha zengin bir multimedya deneyimi vadediyor. “Kavisli yan ekran uygulaması” sevilen uygulamalara kolay erişim imkanı sunarken, “kişisel kavisli yan ekran” sayesinde tercih edilen kişilerle kolayca iletişime geçilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER