Teknoloji

Galaxy Note 5’e daha uzun pil ömrü için Mophie Juice Pack

samsung-galaxy-note-5-mophie-juice-pack-141015-1

Daha uzun bir pil ömrü isteyen Samsung Galaxy Note 5 sahiplerinin imdadına Mophie yetişiyor. Juice Pack adıyla yeni bir şarjlı kılıf hazırlayan şirket, Samsung Galaxy Note’un pil ömrünü yüzde 60 oranında artırıyor. Yeni Mophie Juice Pack, Darbe İzolasyon Sistemi adını taşıyan bir darbe koruma sistemiyle birlikte geliyor. Kılıfın iç kısmının tamamında kauçuk koruma bulunuyor.

Mophie Juice Pack ile Samsung Galaxy Note 5’e 2400 mAh ekstra pil kapasitesi sağlanıyor. Mophie’den yapılan açıklamaya göre, böylelikle 13 saat ekstra konuşma süresi, 8 saat web’de gezinme süresi, 9 saat video oynatma ve 38 saat müzik çalma imkanı sunuluyor.

samsung-galaxy-note-5-mophie-juice-pack-141015-2

Kılıfta Mophie’nin Priority+ şarj ve eş zamanlama sistemi de bulunuyor. Bu sistem sayesinde telefon içindeyken kılıfa şarj kablosu takıldığında öncelikli olarak telefon şarj ediliyor. Priority+, kabloyla veri aktarımının da önünü açıyor.

Mophie Juice Pack’te, Samsung Galaxy Note 5’in S-Pen’i için de özel bir bölüm ayrılmış. Kılıfın ABD satış fiyatı 99.95 dolar olarak belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER