Manşetler

Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge Plus’a ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızdı

samsung coronavirus

samsung-logo-030714

Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge Plus’a dair dedikodular, son zamanlarda teknoloji dünyasının en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Akıllı telefonlara dair dedikodu ve haberlerin fazlalığı, Samsung’un bu sefer sır saklama konusunda pek başarılı olmadığını ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge Plus’ın IFA 2015’in öncesinde, 12 veya 13 Ağustosta resmen duyurulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Olası tarihler giderek yaklaşırken, yeni cihazlara ait olduğu iddia edilen detaylı fotoğraflar internete sızdı.

Fotoğraflara bakıldığında Galaxy S6 edge Plus’ın küçük kardeşi Galaxy S6 edge’den pek de farklı olmadığı görülüyor. İki akıllı telefon arasındaki en somut fark olarak ekran boyutu göze çarparken, ekrandaki büyümenin cihazın tek elle rahatça kavranabilmesinin önüne geçtiği belirtiliyor. Fotoğraflarda telefonun isminin Samsung Galaxy S6 edge+ şeklinde yazılması da ayrıca dikkat çekiyor. Cihazın Exynos işlemci yerine Qualcomm Snapdragon 808 işlemciyle birlikte gelebileceği de iddialar arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Note 5’e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar, cihazın tasarımında çok büyük bir değişiklik olmadığını gösteriyor. Ancak çekilen fotoğraflardan görsel unsurları seçmek pek kolay olmuyor. Samsung’un yeni Galaxy Note 5’te özellikle S Pen konusunda değişiklikler yapabileceği belirtiliyor. Tüm bu iddiaların doğruluğunu görmek için en azından ağustos ayının ortalarına kadar beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER