Manşetler

Samsung Galaxy Note 5 beklenenden önce duyurulabilir

samsung-galaxy-note-4-inceleme-00032

Samsung, 2011’den bu yana Galaxy Note serisi cihazlarını Berlin’de düzenlenen IFA fuarında tanıtıyor. Ancak The Wall Street Journal’da yer alan bir haber, bu yıl işlerin değişebileceğini gösteriyor. Jonathan Cheng imzasını taşıyan habere göre; Samsung, yeni iPhone’ların duyurusundan etkilenmemek adına Galaxy Note 5’in duyurusunu öne alacak.

Apple’ın iPhone 5 ve 6 Plus’ın 6s versiyonlarını, IFA’dan sonra düzenlediği sonbahar etkinliğinde duyurması bekleniyor. Samsung’un merakla beklenen ürünlerinden birinin daha uzun konuşulmasını sağlamak için bu tarz bir önlem alması kulağa doğal geliyor.

Güney Koreli şirket, geçtiğimiz yaz da benzer bir şey yapmış ve iyi yorumlar alan, ancak ömrü kısa olan Galaxy Alpha’yı sessiz bir dönem olan ağustos ayında tanıtmıştı. Samsung’un Galaxy Note 5’in tanıtımında da benzer bir strateji izleyerek ağustosta duyurması, sonra da IFA 2015’te görücüye çıkarması muhtemel gözüküyor. Akıllı telefonun piyasaya çıkışının yeni iPhone’ların çıkışıyla çakışması ihtimaller arasında yer alsa da, 1-2 haftalık erken çıkış avantajının Samsung’un satışlarındaki düşüşü durdurabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER