Teknoloji

Avea 17 Ekimde Samsung Galaxy Note 4 satışına başlıyor

samsung-galaxy-note-4-151014

Samsung Galaxy Note 4’ün 17 Ekim tarihinden itibaren Türkiye piyasasına giriş yapacağı hafta başında belli olmuştu. Avea da yaptığı bir duyuruyla Samsung’un yeni nesil Note akıllı telefonunu cuma günü avantajlı tekliflerle satışa sunacağını açıkladı.

Samsung Galaxy Note 4’ü Avea’dan satın almak isteyenler için farklı seçenekler bulunuyor. Öncelikle sözleşme ile uğraşmak istemeyenler bu telefona 2299 TL’lik peşin fiyatı karşılığında sahip olabilecek. Bunun dışında 36 ay taahhüt ve tarifeye ek ayda 45 TL’den başlayan ödemelerle Galaxy Note 4’ü edinmek de mümkün olacak. Ayrıca Avea’nın farklı koşullara sahip 24 ay ve 36 ay taahhütlü teklifleri bulunuyor.

5.7 inç, Quad HD Super AMOLED ekran, 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, 64 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, 16 megapiksel arka kamera, 3.7 megapiksel ön kamera gibi başlıca özelliklere sahip olan Samsung Galaxy Note 4’ün ultra enerji tasarruf modu, yüzde 10 seviyesinde batarya kaldığında telefonu 24 saat daha kullanma imkanı sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER