Manşetler

Samsung Galaxy Note 3 Neo ile ilgili resmi duyuru Polonya’dan geldi

Samsung’un Polonya birimi, dedikoduları bir süredir ortalıkta dolaşan ve bütçelerini daha fazla gözeten kullanıcıları hedefleyen Galaxy Note 3 Neo cihazıyla ilgili resmi bir duyuru yaptı.

samsung-galaxy-note-3-neo-310114Şubat ayında dünya çapında piyasaya sunulması beklenen Galaxy Note 3 Neo’nun siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleri bulunacak. Telefonda 5.5 inç AMOLED ekran (1280 x 720), 8 megapiksel BSI arka kamera, LED flaş, 2 megapiksel ön kamera, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart desteği ve 3100 mAh kapasiteli batarya yer alıyor.

Diğer Samsung telefonlarında olduğu gibi, bu telefonun da 3G ve LTE versiyonları bulunacak. LTE modelinde çift 1.7 GHz Cortex-A15, dört 1.3 GHz Cortex-A7 çekirdekli işlemci, 3G modelindeyse 1.6 GHz dört çekirdekli işlemci bulunması bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 3 Neo ile ilgili olarak daha kesin konuşmak için Samsung’un küresel bir açıklama yapmasını beklemekte fayda var. O açıklama da 24 Şubatta başlayacak Mobil Dünya Kongresi’nden hemen önce gelecektir. Tahmin ediyoruz ki, Samsung bu telefonu Türkiye gibi gelişmekte olan bir pazarda da tanıtacaktır.

İlgili >> Samsung Polonya (Google Çeviri)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER