Manşetler

Samsung Galaxy Note 3’ün çizimleri ve çeşitli teknik özellikleri sızdı

Samsung Galaxy Note 3’ün eylül ayı başında Berlin’de düzenlenecek IFA tüketici elektroniği fuarında görücüye çıkması bekleniyor. Eylül ayı yaklaştıkça Galaxy Note 3 ile ilgili dedikodular da giderek artıyor. Son olarak bu yeni tablet-telefon melezinin neye benzeyeceğini gösteren birtakım çizimler ortaya çıktı. Galaxy Note 3 için verilmiş olan SN-N9000 model numarasını taşıyan bu çizimleri sızdıran Hollandalı SIM Only Radar sitesi çeşitli teknik özellikleri de vermeden geçmiyor.

samsung-galaxy-note-3-sizinti-180713

İddialara göre Galaxy Note 3’te Xenon flaşlı 13 megapiksel kamera, Galaxy Note 2’ninkinden biraz daha büyük olacak şekilde 5.7 inç Super AMOLED ekran, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, USB 2.0, GPS, Samsung OTG gibi teknik özellikler bulunacak. Ekran çözünürlüğü belirtilmiyor, ancak cihazın 1080p video kaydı ve oynatımı yapabildiği belirtiliyor. Tabii ki, 1080p oynatımıyla başka kaynaklara Full HD video çıkış desteğinin verildiği de kastediliyor olabilir.

Bu arada çizimler üzerinde Samsung Galaxy Note 3’ün de tıpkı Galaxy S4 gibi farklı bölgelere özel farklı versiyonlara sahip olacağını gösteriyor. Galaxy Note 3’ün sekiz çekirdekli Samsung Exynos işlemci barındıran ve muhtemelen LTE desteği içermeyecek versiyonunun yanı sıra dört çekirdekli 2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 800 işlemci barındıracak bir versiyonu daha olacak. Türkiye’de muhtemelen birinci versiyonun satıldığını göreceğiz.

İlgili >> SIM Only Radar

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER