Teknoloji

Samsung Galaxy Note 20 Ultra için tanıtım öncesi son sızıntılar videoda [Video]

Galaxy Note 20 Ultra Samsung'un web sitesinde görüldü

Samsung’un Unpacked etkinliği bugün öğleden sonra gerçekleştirilecek ve bu etkinlikte hakkında epey sızıntı ve ipucu gördüğümüz Galaxy Note 20 serisi tanıtılacak. Telefonun resmi tanıtımından önce bir bakış daha atmak isteyenler için AT&T’nin tanıtım videosu yararlı olacaktır. Bu video sayesinde telefonu detaylı biçimde görmek, önemli özelliklerine ve yeni işlevlerine göz atmak mümkün oluyor.

Güney Amerikalı teknoloji blogger’ı Karlos Peru tarafından Twitter hesabından paylaşılan video, yeni telefonu ve onun daha büyük ekranlı Ultra versiyonunu tanıtan pazarlama materyalinden bir parça içeriyor. Aslında şimdiye kadar gördüklerimizden farklı bir şey söylemeyen bu videonun yine de resmi duyuru öncesinde birçok bilgiyi ve detayı doğruladığını belirtmek yanlış olmayacaktır.

Videoda iki telefonu, standart Galaxy Note 20’yi ve Galaxy Note 20 Ultra’yı görüyoruz. Her ikisinde de 5G yetenekleri bulunuyor. Aynı zamanda Snapdragon 865 Plus işlemci ve Ultra versiyonunda bulunan 6.9 inç Infinity-O Dynamic AMOLED 2X ekran da detaylar arasında yer alıyor. Ekranın 3200 x 1440 piksel çözünürlüğü ve 120Hz değişken yenileme hızının bulunacağı belirtiliyor. Ayrıca videoda iki cihazın ekranları arasındaki farklılıklar da detaylandırılıyor. Standart versiyonda 6.7 inç Super AMOLED Plus ekran bulunacak.

Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra için beklenen özellikler

Videoda yeni S Pen’den de bahsediliyor. Word ve PowerPoint için Microsoft Office kalem entegrasyonu, 8K video yetenekleri, standart Note 20’de bulunacak 64 megapiksel kamera, Ultra versiyonunda bulunacak 108 megapiksel kamera, 30x Space Zoom (Ultra için 50 kat yakınlaştırma) gibi özelliklerden de bahsediliyor. Pil kapasitesini merak edenler için de tanıtım videosunda cevap var. Videoya göre standart Note 20’de 4300 mAh pil bulunuyor. Ultra’da ise 4500 mAh pil olacak. Son olarak videoda renk seçeneklerinden de bahsediliyor. Standart model için mistik yeşil, mistik gri, mistik bronz renkler bulunacak. Ultra için de mistik bronz, mistik siyah ve mistik beyaz seçenekleri bulunacak.

Video, şimdiye kadar duyduklarımız ve gördüklerimizle örtüşüyor. Ancak Samsung’un resmi açıklamalarına kadar bu sızıntılara şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Samsung Unpacked etkinliği bugün saat 17.00’de düzenlenecek ve detaylar en hızlı şekilde Teknoblog’da olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER