Teknoloji

Küçük Galaxy Note 10’da pil de küçülecek

samsung galaxy note 10 10e
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung‘un Galaxy Note serisinde ilk kez iki farklı modele yer vermesi bekleniyor. SM-N970 model numarasının telefonun daha küçük ekranlı versiyonunu temsil ettiği belirtiliyor. Bu versiyonun Samsung Galaxy Note 10e adını taşıması bekleniyor. Son sızıntılara göre, Galaxy Note 10e’de 3400 mAh kapasiteli bir pil bulunacak.

Bu bilgiyi GalaxyClub.nl sitesi ortaya çıkardı. Ekibin ulaştığı gerçek pil modeli numarasının Galaxy Note 10e’nin pilini sembolize ettiği belirtildi. Geçtiğimiz ay gündeme gelen benzer bir sızıntıda ise Note 10 Pro olarak anılan büyük versiyonun 4500 mAh pil taşıyacağı bilgisi öne çıkmıştı. Mevcut Galaxy Note 9’da 4000 mAh kapasiteli bir pilin olduğunu göz önüne alınca bu durum pil kapasitesinde hatırı sayılır bir büyümenin olacağı anlamına geliyor.

Galaxy Note 10 serisinin küçük ekranlı versiyonununda 6.28 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunması bekleniyor. Galaxy Note 10 Pro’nun ise 6.75 inç büyüklüğünde bir ekran taşıması öngörülüyor.

Samsung Galaxy Note 10e, şirketin akıllı telefon portföyünde Galaxy S10e ile benzer bir noktada duracak gibi görünüyor. Güney Koreli teknoloji devi, bu yaklaşımla hedef kitlesini biraz daha büyütmeyi hedefliyor. Galaxy Note 10e’de pil kapasitesinin küçültülmesinin yanı sıra ekran çözünürlüğünün de Full HD+’a çekilmesi öngörülüyor. Bu öngörülerin doğru olup olmadığını anlamak içinse ağustos ayına kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER