Teknoloji

Samsung Galaxy Note 10’un dört farklı çeşidi çıkacak iddiası

samsung galaxy note 9 one ui 2.5

Galaxy S10 serisi altında dört farklı boyutta akıllı telefon çıkarmış olan Samsung, gelecek Galaxy Note 10 serisi için de birden fazla ekran büyüklüğü seçeneği planlıyor. ETNews‘in haberine göre Note 10, her biri LTE’li iki farklı büyüklükle gelecek. Aynı zamanda 5G destekli bir başka versiyon daha olacak.

Habere göre, Note 10’un 6.28 inç ve 6.75 inçlik iki farklı modeli gelecek. Bu, iki model arasında çok büyük fark olmayacağı anlamına geliyor. Ancak Samsung, ekran büyüklüğü sınırını daha da yukarı çekerek tablet deneyimine biraz daha yaklaşmayı hedefliyor gibi görünüyor.

6.28 inç ekranlı daha küçük cihaz, 6.1 inç Galaxy S10 ve 6.4 inç Galaxy S10 Plus’ın arasına yerleşecek. 6.75 inçlik daha büyük versiyon ise 6.7 inç ekranlı Galaxy S10 5G’ye daha yakın olacak.

ETNews, Samsung’un her iki büyüklük için hem LTE hem de 5G versiyonlarını çıkaracağını söylüyor. Bu da Note 10’un toplam dört versiyonunun çıkacağı anlamına geliyor. Bir de işin içine farklı depolama alanı seçeneklerini hesaba katarsak, model sayısı daha da artabilir. Haberde 5G modelinin dört arka kameraya sahip olacağı belirtiliyor. Eğer durum buysa, dördüncü kamera S10 5G’deki gibi uçuş süresi kamerası olacaktır.

Samsung’un Note serisini bu şekilde yeniden düzenlemesinin ve iki farklı ekran büyüklüğünü getirmesinin ihtimali düşük gibi görünüyor. Yine de, Note 9’un sunduğu ekran alanından daha fazlasını isterseniz, 6.75 inçlik ekran sizi daha fazla tatmin edebilir.

Eğer geçtiğimiz yıllardaki durum tekrarlanırsa, Samsung Galaxy Note 10’u önümüzdeki ağustos ayında çıkaracaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER