Manşetler

Video: Samsung Galaxy Note 10+ Kutusundan Çıkıyor

galaxy note 10+ kutu açılımı

Samsung’un 7 Ağustos’ta düzenlediği Unpacked etkinliğinde duyurusunu gerçekleştirdiği Galaxy Note 10 serisinin iki yeni üyesini İstanbul’da düzenlenen lansman etkinliğinde görme fırsatı elde etmiştik. 6.3 inç ekranlı Galaxy Note 10 ve 6.8 inç ekranlı Note 10+ ikilisinden daha büyük olanı elimize ulaştı. Biz de cihaza ulaşır ulaşmaz kutusundan çıkardık ve ilk izlenimlerimizi paylaştık.

Galaxy Note 10+, üstünde S Pen resminin bulunduğu bir kutuda geliyor. Kutu tasarımı ve yerleşim bu yılın başlarında çıkan S10+’ınkinden farkı değil. Kutunun en üst katmanında bir zarf var. Bu zarf, kapağın içinde de kalabilir, bu nedenle kapağı kaldırdığınızda önce telefonu görürseniz, kapağın içine de bakmayı ihmal etmeyin.

Zarfın üstüne SIM kart tepsisi iğnesi iliştirilmiş. İçinde de hızlı başlangıç kılavuzu, garanti belgesi ve Smart Switch uygulamasının açıklaması gibi birtakım kitapçık ve belgeler bulunuyor.

Elimize gelen ürün beyaz renkli, ya da resmi adıyla Aura White modeli. Yurt dışında Auro Glow gibi daha çekici seçenekler satılıyor. Ancak beyaz rengin de çok şık durduğunu söylememiz gerekiyor.

Kutudan çıkan diğer bileşenlere baktığımızda, 25W şarj adaptörünü görüyoruz. Samsung’un Galaxy Note 10+ ile birlikte önceki modellere nazaran daha hızlı şarj imkanı sunduğunu biliyoruz. Kutudan çıkan şarj adaptörünün sunduğundan daha yüksek hızda şarj yeteneği de mevcut. Eğer 45W şarj adaptörünü ayrı olarak satın alırsanız, Note 10+’ın pilini daha kısa sürede doldurabilirsiniz.

Bu şarj adaptörünün çıkışı da USB-C uyumlu. Sonuç olarak kutudan her iki ucu da USB-C olan bir veri ve şarj kablosu çıkıyor. Samsung, daha önceki telefonlarında olduğu gibi USB-C – USB-A adaptörünü sunuyor ki, bu sefer bu adaptör daha fazla kullanılacaktır. Çoğu kullanıcının bilgisayarında USB-C portunun olmadığını dikkate alırsak, bilgisayar bağlantısı için bu adaptöre ihtiyaç olacaktır.

AKG kulaklıklar da USB-C uçlu

Her Note serisi telefonda olduğu gibi, Samsung S Pen için yedek kalem uçları ve ucu çıkarmaya yarayan aparatı da sunuyor. Bunun dışında AKG kulaklıkları yine görüyoruz. Ancak S10+’ın kutusunda gördüğümüz kulaklıktan farklı olarak, ucu 3.5mm değil USB-C ile sonlanıyor. İlginçtir ki, kulaklığı Note 10+’a taktığımızda kulaklık için bir yazılım güncellemesinin olduğunu gördük ve bu güncellemeyi yaptık. AKG kulaklıkları kalitelidir ve yüksek ses deneyimi sunar. Note 10+’ın USB-C uçlu kulaklığı için de durum değişmiyor. Bu arada Samsung, farklı kulak büyüklükleri için yedek topuzları da sunuyor. Bu arada kutudan 3.5mm – USB-C adaptörü çıkmıyor.

Note 10+’ın kutusundan çıkanlar bu şekilde. Videoda bu anlattıklarımızın yanı sıra cihazla attığımız ilk turu da görebiliriz. Galaxy Note 10+’u detaylı şekilde inceleyip farklı içeriklerle bu telefon hakkında bilmediklerinizi, kafanıza takılanları cevaplamaya çalışacağız. Eğer sorularınız varsa, aşağıdaki yorum alanından bize iletebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER