Teknoloji

Galaxy Note serisinin yeni üyesinin ismi belli oldu

android en iyi uygulamalar 2020
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung‘un Galaxy Note serisine uygun fiyatlı bir telefon ekleyeceğine dair haberler, Note 10 serisinin ağustos ayındaki tanıtımından önce gündeme gelmişti. Ancak Samsung o dönem sadece Note 10 ve Note 10+‘ı tanıtmıştı. Samsung Galaxy Note 10 Lite ise bir dedikodudan ibaret kalmaya devam etmişti.

SamMobile sitesinde yayınlanan bir haber, Note 10 Lite konusundaki beklentileri yeniden artıracak gibi görünüyor. Habere göre, Samsung’un SM-N770F model numarasını verdiği akıllı telefonunun Galaxy Note 10 Lite adıyla resmiyet kazanması kesinleşti.

Samsung Galaxy Note 10 Lite S10e’ye benzeyebilir

Ne var ki, bu telefonun özellikleri hâlâ bilinmezliğini koruyor. Bu nedenle bu cihazı “Lite” yapan özelliklerin ne olduğu konusunda yorum yapmak şu an için oldukça zor. Ancak Galaxy Note serisinin temel direği olan S Pen’in Note 10 Lite’ta da bulunacağı rahatlıkla söylenebilir.

Galaxy Note 10 Lite, teknik bakımdan S10 serisinde giriş segmentini temsil eden S10e’ye benzeyebilir. Telefon, Note 10 serisinin diğer modellerinden daha küçük bir ekran ve daha az arka kameraya sahip olabilir. Bütün bu öngörü ve tahminlerin doğruluğunu görmek içinse sabırlı olmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER