Manşetler

Samsung Galaxy Note 10.1 Android 4.1 ile birlikte Premium Suite genişleme paketini de alacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, Galaxy Note 10.1’in Android 4.1’e güncellenmesine dünyanın çeşitli noktalarında başlandı. Güney Koreli şirket sadece Android 4.1 güncellemesi eklemekle sınırlı kalmayıp Premium Suite adı verilen bir paketi de güncellemeyle birlikte sunuyor. Bu paket sayesinde kullanıcılar Jelly Bean ile birlikte gelen yeniliklerin yanı sıra özellikle S Pen’i daha fazla kullanmayı sağlayacak çeşitli özelliklere kavuşuyor.

Galaxy Note 10.1’e gelen Premium Suite Çoklu Pencere işlevinin kapsamını genişletiyor, aynı anda 16 farklı uygulamayı açma fırsatı veriyor. Her bir uygulama penceresi hareket ettirilebilir, boyutları yeniden ayarlanabilir ve en üstte kalacak şekilde sabitlenebilir şekilde bir tabiata sahip. Samsung’un S Pen kapasitif kalemi ekran üzerinde havada tuutnca randevulları, e-postaları, videoları veya bunun gibi nesneleri gösteren Air View işlevi de Premium Suite içinde yer alıyor. Bunun dışında Easy Clip, Quick Command, Photo Note, Paper Artist ve geliştirilmiş S Not uygulaması da Premium Suite paketinin içinde bulunuyor.

Samsung güncellemeyle birlikte sunduğu Premium Suite paketinin Galaxy Note 10.1’i nasıl zenginleştireceğini hazırladığı bir videoyla gösteriyor. Yazının devamında bu videoyu bulabilirsiniz.

İlgili >> Samsung

İLGİLİ HABERLER