Teknoloji

6 inç ekranlı ve 64-bit işlemcili Samsung Galaxy Mega 2 görüntülendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-mega-2-sizinti-140814

Samsung uzun süreli sızıntı dizisinin ardından geçtiğimiz gün yeni akıllı telefonu Galaxy Alpha’yı görücüye çıkarmıştı. Galaxy Alpha’nın resmen duyurulmasının ardından sızıntı piyasasında oluşan boşluğun bir kısmını da Samsung Galaxy Mega 2 dolduracak gibi gözüküyor. 64-bit işlemcili akıllı telefona ait fotoğrafın internete sızması cihazın yakında duyurulması yönündeki beklentiyi artırıyor.

Çin’in Telekomünikasyon Ekipmanları Sertifikasyon Merkezi’nde görüntülenen Samsung Galaxy Mega 2’de 6 inç bir ekran bulunuyor. Şirket orijinal Samsung Galaxy Mega’da 5.8 inç bir ekran kullanmıştı. Fotoğraflara bakıldığında ekrandaki büyümeye rağmen cihazın boyutlarında bir değişim olmadığı, Samsung’un daha büyük ekranı daha ince bir çerçeve sayesinde aynı boyutlarda bir kasaya oturtmaya başardığı görülüyor.

SM-G7508Q kod adını taşıyan cihazda 64-bit 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 410 işlemciye 2 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. 64-bit olmasına rağmen işlemcinin yüksek bir performans sunması pek olası gözükmüyor. 8 GB’lık dahili hafıza da hayal kırıklığı yaratacak cinsten, ancak microSD kart desteği sayesinde depolama alanını artırmak mümkün. Samsung Galaxy Mega 2’de parmak izi tarayıcısının da bulunması olası gözüküyor. Şirketin telefonu 3 Eylülde IFA 2014 kapsamında gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde tanıtması olası gözüküyor. 

İLGİLİ HABERLER