Teknoloji

Samsung Galaxy M62 için bir sertifika daha

samsung galaxy m30s m31 m62

Samsung Galaxy M62 hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefon daha önce SM-M625F/DS model numarasıyla resmi kurumların veri tabanında boy göstermişti. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Galaxy M62, Taylandlı NBTC’nin veri tabanında görüldü.

NBTC’nin veri tabanında Galaxy M62’nin teknik özelliklerine dair detaylar yer almıyor. Burada sadece telefonun 4G desteğine sahip olacağı bilgisi görülüyor. Ancak Geekbench’te yapılan bir benchmark testi, cihaza dair daha fazla detaya ulaşmayı mümkün kılıyor.

Akıllı telefon, kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak. Telefonun kalbinde Exynos 9825 işlemci yer alacak. Bu işlemciye 6 GB RAM eşlik edecek. Ancak telefon için başka bellek seçeneklerinin sunulması da muhtemel görünüyor.

Galaxy M62 bir süre önce ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) veri tabanında boy göstermişti. Burada 7000 mAh kapasiteli pil, 25W şarj adaptörü, USB-C girişi ve 3.5 mm. kulaklık jakı gibi özellikleri görmek de mümkün olmuştu.

samsung galaxy m62Samsung Galaxy M62, bazı ülkelerde de Galaxy F62 adıyla resmiyet kazanacak gibi görünüyor. FCC veri tabanında SM-E625F/DS model numarasının da yer alması, bu ihtimali kuvvetlendiriyor. Akıllı telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER