Teknoloji

Samsung Galaxy M62’nin çıkış tarihi belli oldu

samsung galaxy m62

Samsung, Galaxy F62’yi geçtiğimiz hafta Hindistan’da gözler önüne çıkarmış ve kısa süre içinde satışa sunmuştu. 7000 mAh kapasiteli telefon, dünyanın geri kalanında farklı bir isimle satılacak. Akıllı telefon Hindistan dışında Samsung Galaxy M62 ismiyle raflardaki yerini alacak.

Galaxy M62’nin piyasaya çıkışı için de çok uzun bir süre boyunca beklemek gerekmeyecek. Akıllı telefon 3 Mart itibarıyla kullanıcılarla buluşmaya başlayacak. Samsung’un neden Hindistan’da F62, diğer ülkelerde ise M62 adını tercih ettiği bilinmiyor. Ancak bu tarz uygulamaları yapan tek şirketin Samsung olmadığını hatırlatmakta fayda var.

Galaxy M62’nin ilk durağı Malezya olacak. Samsung, konuyla ilgili duyuruyu Malezya ofisinin Facebook sayfası aracılığıyla yaptı. Galaxy F62 ile M62 arasındaki tek fark ise renk seçeneklerinde olacağa benziyor. F62 için sunulan yeşil renk seçeneği M62’de mevcut değil.

Samsung Galaxy M62, 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekranla gelecek. Telefonun kalbindeki Exynos 9825 işlemciye ise 6 veya 8 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı kapasitesi ise 128 GB olacak. 64 megapiksel ana arka kamerayı 12 megapiksel ultra geniş açılı sensör, 5 megapiksel makro kamera ve 5 megapiksel derinlik sensörü tamamlayacak. Telefonun önünde ise 32 megapiksel ön kamera bulunacak. Galaxy M62’nin en önemli özelliği ise 25W şarj desteğine sahip 7000 mAh pil olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER