Teknoloji

Galaxy M60 tanıtılmadan ilk deneyim videosu internete sızdı

samsung galaxy m60

Samsung Galaxy M60 henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak akıllı telefona ait olduğu söylenen bir ilk deneyim videosu, şimdiden YouTube‘daki yerini aldı. Videoda M60’ın M serisindeki en iyi kameraya sahip olacağı söylense de, bu konuda çok fazla detay verilmiş değil.

Galaxy M60’ın arkasında 48 ve 16 megapiksel çözünürlüklü iki kameranın bulunacağı söyleniyor. İkinci kameranın temel kullanım amacının ne olduğu bilinmese de, çözünürlüğe bakınca telefoto veya ultra geniş açılı bir lensin tercih edildiği görülüyor. LED flaşın iki kameranın arasında yerleştirilmesi ise Samsung’un daha önceki telefonlarından farklı bir tasarımı işaret ediyor.

Videonun başlarında akıllı telefonun arka paneli de göze oldukça ilginç geliyor. Ancak videonun sonu yaklaştıkça bunun telefona takılan şeffaf kılıftan kaynaklandığı anlaşılıyor.

Samsung son zamanlarda telefonlarının ön kamerasını genellikle ekran üzerindeki deliğe yerleştiriyor. Galaxy M60’ta ise şirketin tercihini çentikten yana kullandığı görülüyor.

Samsung Galaxy M60 ile ilgili olarak daha önce ortaya çıkmış bir sızıntı mevcut değil. Bu da, söz konusu videonun doğruluğunu teyit etmeyi zorlaştırıyor. Videoda görülen ikonlar ve kamera tasarımının farklılığı da kafaları karıştırıyor. Bu konuda emin olmak için biraz daha somut işaretleri beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER