Teknoloji

Samsung Galaxy M53 5G’nin işlemcisi test sonucuyla ortaya çıktı

samsung galaxy m52 5g

Performans testleri, henüz duyurulmayan akıllı telefonlar ve özellikleri konusunda fikir edinmeye bir hayli yardımcı oluyor. Bu gruba eklenen en yeni telefon Samsung Galaxy M53 5G oldu.

Galaxy M52 5G’nin takipçisi olan telefon, SM-M536B model numarasıyla Geekbench’in veri tabanında boy gösterdi. Test sonucuna göre, akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 900 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 6 GB RAM eşlik ediyor.

Telefon testten tek çekirdek performansıyla 733, çok çekirdek performansıyla 2224 puan alıyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 12 ve One UI 4 kullanıcı arayüzüyle çıkacağı da test sonucunda görülüyor.

samsung galaxy m53 5gM52 5G’de 6.7 inç büyüklüğünde 120 Hz bir ekran mevcut. Akıllı telefonun arkasında 64 megapiksel ana kamera bulunuyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pili veriyor.

Samsung Galaxy M53 5G hakkında bilinenler bunlarla sınırlı. Telefonun selefinden işlemcisi dışında başka özellikleriyle de ayrılması bekleniyor. Bu özelliklerin de önümüzdeki dönemde sızıntılar sayesinde görülmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER