Teknoloji

Samsung Galaxy M51’in resmi basın fotoğrafları sızdı

samsung galaxy m51

Samsung Galaxy M51 yakında resmiyet kazanması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Resmi belgelerde SM-M51F model numarasıyla boy gösteren cihaza dair sızıntılar da artmaya devam ediyor. Daha önce ortaya çıkan görsellerde üçlü bir kamera sistemi, arka panele yerleştirilen parmak izi tarayıcısı ve sol üst köşesinde kamera deliği bulunan bir ekran görülmüştü. Ancak internete sızan resmi basın fotoğrafları, ilk görsellerin sahte olduğunu gösteriyor.

Resmi basın fotoğraflarına göre, Galaxy M51’in arkasında L şeklinde dizilmiş dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. Parmak izi tarayıcısı ise telefonun sağ kenarındaki güç butonuna yerleştirilmiş. Ön kameranın yerleştirildiği delik ise ekranın üst orta kısmında kullanıcıları karşılıyor.

Parmak izi tarayıcısının kenara yerleştirilmesi, ekran panelinde tercihin LCD’den yana kullanıldığını işaret ediyor. Küçük çerçevelere sahip olan düz panelin alt çerçevesinin biraz daha kalın olduğu görülüyor. Telefonun alt kenarını doğrudan görmek mümkün olmasa da, burada 3.5 mm. kulaklık jakının ve USB-C girişinin yer alması bekleniyor.

Telefona dair bilinenler hâlâ sınırlı. Ancak akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 7000 mAh kapasiteli pilin sağlaması bekleniyor. Bu pilin 25W hızlı şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor. Galaxy M51’de Snapdragon 730 işlemci ve 8 GB RAM’in bulunacağı da gelen haberler arasında yer alıyor.

samsung galaxy m51 Akıllı telefonun arkasında 64 megapiksel çözünürlüklü kameranın olacağı söyleniyor. Bu noktada Galaxy M51’e dair tüm iddialara temkinli yaklaşmanın gerektiğini söylemekte fayda var.

Samsung Galaxy M51 için resmi duyurunun eylül ayının ikinci yarısında yapılabileceği konuşuluyor. Telefonun Hindistan’da 25000 ila 30000 rupi (2490-2999 TL) arasında fiyatlarla satılacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER