Teknoloji

Samsung’dan Galaxy M51 için ilk resmi paylaşım

samsung galaxy m51
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy M51 hakkındaki işaretler artık iyiden iyiye somutlaşmış durumda. Akıllı telefonun resmi basın fotoğraflarının görülmesinin üzerinden çok kısa bir zaman geçmişken, Samsung’un Hindistan ofisi Twitter aracılığıyla bir Galaxy M51 videosu paylaştı.

Bu videoda telefonun teknik özelliklerinden açıkça bahsedilmiyor. Ancak büyük pil kapasitesine, dörtlü arka kamera sistemine ve Qualcomm Snapdragon işlemciye özel olarak değiniliyor.

Samsung yeni telefonu için “canavar” tanımlamasını kullanıyor. Bu tanımlamanın tercih edilmesinin asıl sebebinin büyük pil kapasitesi olduğunu tahmin etmek çok zor değil. Daha önceki sızıntılara göre, Galaxy M51’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 7000 mAh kapasiteli pili verecek.

Galaxy M51 hakkındaki haberler bununla da sınırlı kalmıyor. Akıllı telefon, Google Play Console üzerinde de boy gösterdi. Google Play Console kaydına bakıldığında telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 730 işlemcinin bulunacağı görülüyor. Bu işlemciye eşlik edecek bellek için kapasite seçenekleri ise 8 GB’ye kadar uzanıyor. Full HD+ ekran çözünürlüğü ve Android 10 işletim sistemi de dikkat çeken diğer özellikler oluyor.

Samsung Galaxy M51 hakkındaki paylaşımların başlaması ve telefonun resmi kayıtlarda görülmesi, beklenen duyurunun çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER