Teknoloji

Samsung Galaxy M51 25W hızlı şarj desteğiyle gelecek

samsung galaxy m51 m41

Samsung Galaxy M51 hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonun resmi belgelerde görülmeye başlaması, Galaxy M51’in tanıtımının pek de uzak olmadığını gösteriyor.

Akıllı telefon, ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından da onaylandı. FCC sertifikası, akıllı telefonun 25W hızlı şarj desteğine sahip olacağını da gözler önüne seriyor.

Samsung’un Galaxy M40’ın takipçisini Galaxy M41 olarak piyasaya sürmesi beklense de, daha sonrasında şirketin tercihini Galaxy M51 isminden yana kullanacağını gösteren haberler gündeme gelmişti. FCC belgesinde telefonun SM-M515F model numarasıyla görülmesi de M51 isminin seçildiğini doğruluyor.

Galaxy M51’in teknik özellikleri belirsizliğini koruyor. Ancak daha önceki dedikodularda telefonda Snadpragon 730 işlemcinin bulunacağı ve bu işlemciye 8 GB RAM’in eşlik edeceği görülmüştü. Kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak olan telefonun işlemci gücü bakımından Galaxy A71’e yakın bir noktada duracağı şimdiden söylenebilir.

Samsung Galaxy M51 ile ilgili yeni detaylar önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır. Güney Koreli şirketin ilgisi şu sıralarda bugün tanıtılacak Galaxy Note 20 serisine ve katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold 2’ye odaklanmış durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER