Teknoloji

Samsung orta segmentte büyümeye Galaxy M40 ile devam edecek

samsung galaxy m40 m42

Samsung Galaxy M serisini büyütme konusunda hız kesmeyecek gibi görünüyor. Bu yolculuğun en yeni durağı ise Galaxy M40 olacak gibi görünüyor. Samsung Galaxy M40 hakkındaki ilk sızıntılar, akıllı telefonun temel özellikleri bakımından serinin diğer üyelerinden çok da farklı olmayacağını gösteriyor.

91Mobiles sitesi tarafından yayınlanan fotoğraf, akıllı telefonun tasarımı konusunda daha somut fikirler edinmeyi mümkün kılıyor. Şık bir orta segment cihaz izlenimi veren Galaxy M40’ın ekranının üstünde çentik bulunmuyor. Sonsuz-O ekranı tercih eden Samsung, ön kamerayı ekranın sol üst köşesindeki yuvarlak kesiğe yerleştirmiş. Bu kesik 16 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Akıllı telefonun arka panelinde ise dikey olarak yerleştirilen üç lensli arka kamera modülü ve parmak izi tarayıcısı bulunuyor. 6.3 inç büyüklüğünde Sonsuz-O ekran taşıyan telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 675 işlemcinin yer alacağı söyleniyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının da bu işlemciye eşlik edeceği belirtiliyor.

Samsung Galaxy M40, Hindistan’da 11 Haziran’da satışa sunulacak. Amazon tarafından satışa sunulacak telefonun fiyat etiketinde 19899 rupi (1710 TL) yazacak.

İLGİLİ HABERLER