Teknoloji

Samsung Galaxy M33 5G Bluetooth sertifikası aldı

galaxy m32 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy M33 5G hakkındaki haberler geçtiğimiz aralık ayından bu yana etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonun Bluetooth sertifikasının ortaya çıkışı, cihazın resmi duyurusunun biraz daha yaklaştığını gösteriyor.

Galaxy M33 5G, Bluetooth sertifikasında SM-M336B_DS model numarasıyla boy gösteriyor. Bu model numarasındaki “DS” harfleri telefonun çift SIM desteği sunacağı anlamına geliyor.

Bluetooth sertifikası, telefonun özellikleri konusunda somut bir bilgi vermiyor. Sadece telefonda Bluetooth 5.1 desteği bulunacağını doğruluyor. Bunun dışında başka bir detay görmek mümkün değil.

samsung galaxy m33 5gAncak daha önce internete sızan bir benchmark test sonucu sayesinde telefonun özelliklerinin bir kısmı ortaya çıkmıştı. SM-M336BU model numarasıyla Geekbench’in kayıtlarına giren telefonun kalbinde MediaTek Exynos 1200 işlemci bulunuyor. 6 GB RAM ve Android 12 de test sonucunun gösterdikleri arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy M33 5G hakkında henüz resmi bir bilgi verilmiş değil. Ancak önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER