Teknoloji

Samsung Galaxy M32 testten geçti, özellikleri görüldü

samsung galaxy a32
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

SM-M325FV model koduyla kayıtlarda görülen Samsung telefonunun Galaxy M32 adıyla resmiyet kazanması bekleniyor. Son olarak Geekbench’in benchmark testinden geçen telefonun önemli özellikleri de görüldü.

Test sonucuna göre, Galaxy M32 kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak. Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Helio G80 işlemcisinin bulunacağı görülüyor. Bu işlemciye 6 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor.

Benchmark testinin sonuçlarında başka bir bilgiye rastlanmıyor. Ancak DEKRA’nın kayıtları, akıllı telefonda 6000 mAh kapasiteli pilin bulunacağını daha önce göstermişti.

samsung galaxy m32Galaxy M32’nin temelinde Galaxy A32 4G’nin olduğu söyleniyor. Bu akıllı telefonda Helio G80 işlemci, 6.4 in. Full HD+ AMOLED 90 Hz ekran, ekrana entegre parmak izi tarayıcısı ve 15W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil bulunuyor.

Galaxy A32 4G’de toplam beş kamera mevcut. Telefonun 20 megapiksel ön kamerası, ekranın üstündeki çentikte yer alıyor. Arka tarafta ise 64 megapiksel ana arka kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro kamera ve 5 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor.

Samsung Galaxy M32 hakkında bilinenler henüz bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde yeni bilgilerin ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER