Teknoloji

Samsung Galaxy M32 sızıntısı tasarım ve özellikleri gösteriyor

samsung galaxy m32 kutu açma videosu

Samsung Galaxy M32 yakında tanıtılması beklenen akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Daha önce ortaya çıkan sızıntılar, telefon konusunda bazı ipuçları vermişti. Ancak doğrudan Samsung’dan kaynaklanan yeni bir sızıntı, telefonun teknik özelliklerini ve tasarımını detaylı şekilde görmeyi sağlıyor.

Buna göre, Galaxy M32’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 6000 mAh kapasiteli pili veriyor. Akıllı telefonun 6.4 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranı ise FHD+ çözünürlük sunacak. Ekranın üzerindeki U harfi şeklindeki çentik ise 20 megapiksel kameraya ev sahipliği yapıyor.

Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Helio G85 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 veya 6 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı kapasitesi içinse 64 ve 128 GB olmak üzere iki seçenek sunulacağı belirtiliyor.

Galaxy M32’nin arkasında dörtlü bir kamera sisteminin yer aldığı görülüyor. Burada ana kamera görevini 48 megapiksel sensör üstleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro kamera ve derinlik sensörü sistemi tamamlıyor. 160 x 74 x 9 mm. boyutlarındaki telefonun tartıda 196 gram çektiği; kutusundan Android 11 ve One UI kullanıcı arayüzüyle çıkacağı da ortaya çıkan bilgiler arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy M32 için siyah ve mavi olmak üzere iki renk seçeneğinin sunulması bekleniyor. Telefonun fiyatı konusunda ise şimdilik net bir bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER