Teknoloji

Samsung Galaxy M31s’in tanıtım tarihi belli oldu

samsung galaxy m31s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy M31, 2020’nin ilgi çeken telefonları arasında bulunuyor. Akıllı telefonun biraz daha farklı özelliklere sahip yeni versiyonunun tanıtım tarihi de belli oldu. Samsung Galaxy M31s, 30 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak.

Galaxy M31s hakkındaki bazı detaylar, akıllı telefonun Amazon Hindistan’daki sayfası sayesinde şimdiden görülüyor. Galaxy M31s’te ön kameranın ekranın orta üst kısmındaki deliğe yerleştirilmesi dikkat çekiyor. Bu Galaxy M serisi için bir ilk niteliği taşıyor. Full HD+ çözünürlüklü sAMOLED panelin büyüklüğü konusunda ise şimdilik somut bir bilgi verilmiş değil.

Akıllı telefonun arkasında ise L harfi şeklinde sıralanmış dört adet kamera sensörü göze çarpıyor. Burada ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor.

Samsung, bu kameranın Single Take özelliğiyle aynı anda çok sayıda fotoğraf ve video çekebileceğine vurgu yapıyor.

Tıpkı M31’de olduğu gibi, M31s’te de 6000 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. Bu pil, 30W kablolu hızlı şarj desteğine de sahip. Samsung’dan verilen bilgiye göre, M31s’i başka telefonları şarj etmek için kullanmak da mümkün olacak. Arka panelde parmak izi tarayıcısının görülmemesi, Samsung’un bu modelde parmak izi tarayıcısını ekranın içine yerleştirdiğini gösteriyor.

galaxy m31sSamsung Galaxy M31s büyük ihtimalle Exynos 9611 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye 6 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 64 ve 128 GB olacağı söyleniyor. Kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak olan M31s’in Hindistan’da 20 bin rupiden (1834 TL) başlayan fiyatlarla satılacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER