Teknoloji

Samsung Galaxy M31 benchmark testinden geçti

samsung galaxy m30s m31 m62

Samsung, Galaxy M30 ve M30s modellerini sırasıyla 2019’un şubat ve mart aylarında duyurmuştu. Görünen o ki, Güney Koreli şirket bu iki telefonun takipçisini hazır hâle getirmişe benziyor. Samsung Galaxy M31 adını taşıması bekleyen cihaz, Geekbench’in benchmark testinden geçti.

SM-M315F model numarasını taşıyan akıllı telefon, Geekbench’in testinden tek çekirdekte 348 puan aldı. Akıllı telefonun çok çekirdek puanı ise 1214 oldu.

Benchmark testinin sonuç belgesi, Galaxy M31 hakkında başka bilgiler de veriyor. Buna göre, akıllı telefonda 6 GB RAM bulunacak. Cihaz, kutusundan Android 10 işletim sistemi yüklü olarak çıkacak.

Benchmark testine göre, akıllı telefonun kalbinde Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 9611 işlemci bulunacak. Bu bilginin biraz kafa karıştırıcı türden olduğu söylenebilir. Daha önceki sızıntılarda akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 665 işlemciyle geleceği öne sürülmüştü.

Samsung Galaxy M31 ne zaman çıkacak?

Geekbench’in veri tabanında Galaxy M31 ile ilgili başka bilgi bulunmuyor. Ancak telefonun arkasında üç kameralı bir sistemin bulunacağı ve bu sistemde 48 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 12 megapiksellik ultra geniş açılı sensör ve 5 megapiksellik derinlik sensörünün eşlik etmesi bekleniyor.

Galaxy M31’in 2020’nin ilk çeyreği içinde resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER