Teknoloji

Samsung Galaxy M30s’te üç arka kameradan vazgeçmeyecek

samsung galaxy m30s

Samsung Galaxy M30s, hâlihazırda hatırı sayılır bir popülarite yakalamış olan Galaxy M30‘un üstüne dikkat çekici yeni özellikler koyacak gibi görünüyor. Daha önce ortaya çıkan bir sızıntı, Samsung’un telefonun arkasındaki kamera sayısını azaltabileceğini düşündürmüştü. Ancak internete düşen yeni taslaklar, Galaxy M30s’in de üç arka kamerasının bulunduğunu ve sadece kamera bölümünün tasarımının değiştiğini gösteriyor.

Ana kameranın çözünürlüğünün 13 megapikselden 48 megapiksele yükseleceği belirtilirken, genişletilen kamera bölümünün LED flaşa da ev sahipliği yapacağı söyleniyor. Diğer iki kameradan birinin ise ultra geniş açılı, diğerinin de derinlik sensörü olması bekleniyor. Galaxy M30’da da ana kameraya aynı nitelikte iki sensör eşlik ediyor.

Galaxy M30s, Galaxy M30’a kıyasla daha güçlü bir yonga set taşıyacak. Akıllı telefonda Exynos 9610 yonga setin bulunacağı belirtiliyor. Samsung, Galaxy A50’de de aynı yonga seti tercih etmişti. Telefonun görsel yükünü de Mali-G72 MP3 grafik işlemcisinin çekeceği söyleniyor. Bu işlemcinin hem gücünün hem de verimliliğinin G71 MP2’ye kıyasla daha yüksek olduğuna dikkat çekiliyor. Galaxy M30s’in enerjisini ise, tıpkı Galaxy M30 gibi, 5000 mAh kapasiteli pilden alması bekleniyor.

Samsung Galaxy M30s gelecek ay satışa sunulabilir

Samsung Galaxy M30s, büyük ihtimalle önümüzdeki ay satışa sunulacak. Akıllı telefonun ilk durağının ise Hindistan olacağı söyleniyor. Telefonun fiyatının 14 bin ila 21 bin rupi (1133 ila 1740 TL) arasında olması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER