Manşetler

Video: Samsung Galaxy M30s Kutusundan Çıkıyor

samsung galaxy m30s kutu açılımı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy M serisinin en son üyesi Galaxy M30s, geçtiğimiz günlerde 2699 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulmuştu. Bu fiyata satılan 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızalı model test merkezimize ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini Teknoblog’da bulacaksınız. Önce kutusunu birlikte açıyor ve içinden çıkanlara bakış atıyoruz.

Galaxy M30s, çok gösterişli olmayan bir kutuda geliyor. Benzer kutuları Samsung’un diğer giriş ve orta segment Android telefonlarında da görüyoruz. Öncelikle bizi içinde garanti belgesi ve hızlı başlangıç kılavuzunun olduğu bir zarf karşılıyor. Sonra da karşımıza Galaxy M30s çıkıyor. Telefonun Sonsuz U ekran ve 6000 mAh kapasiteli pil gibi öne çıkan özelliklerinin olduğu bir koruyucu naylon telefonun etrafını kaplıyor.

Kutudan çıkanlara bakmaya devam ettiğimizde SIM kart iğnesini, hızlı şarj adaptörünü, USB-C kablosunu ve kulaklığı görüyoruz. 3.5mm uçlu kulaklık çok gösterişli değil, ancak kullanıcıların işini görecektir.galaxy m30s

Galaxy M30s’in kurulumu 5 dakika gibi bir sürede tamamlanıyor. Kurulum sırasında parmak izini de ekliyoruz. Arkada bulunan parmak izi okuyucusuna ekleme işlemi yaparken parmağınızı yukarıdan aşağı doğru okuyucu üzerinde birkaç sürüklemek yeterli oluyor. Bu şekilde ekleme işlemi saniyeler içinde tamamlanıyor. Eğer isterseniz, yüz tanımayı da kullanabilirsiniz.

Öte yandan kurulum sırasında eski telefonunuzdan verileri taşıyabilir ya da eğer varsa, Samsung hesabınızla da kullanıcı girişini gerçekleştirebilirsiniz. Samsung Türkiye’nin önerdiği Bizz ve Galaxy Fırsatları gibi uygulamaları kurmak da size kalmış.

Galaxy M30s özellikleri

Galaxy M30s’in 6.4 inç Full HD+ Super AMOLED ekranı gayet parlak görünüyor. Ekranın etrafını saran çerçeve de çok geniş sayılmaz. Bu sayede telefonu tek elle kavramakta ve kullanmakta fazla sıkıntı yaşamayız gibi görünüyor. Galaxy M serisinin havasını yansıtan bu telefonun gövdesi plastikten yapılmış. Bize gelen mavi renkli modelde yeşile doğru geçişin yapıldığını görüyoruz. Bu gradyan doku biraz sıradan gibi görünüyor.

galaxy m30sArkada üç adet kamera bulunuyor. Bu kameralar dikdörtgen biçimli bir modüle yerleştirilmiş. 48 megapiksel ana kameranın yanında ultra geniş açılı bir kamera ve derinlik sensörü de bulunuyor. Önde, damla çentikte yer alan selfie kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğe sahip.

Android 9 Pie ile yüklü gelen Samsung Galaxy M30s’te One UI kullanıcı arayüzü de mevcut. Google uygulamalarının yanı sıra Samsung ve Microsoft’un da çeşitli uygulamalarının yüklü olarak sunulduğunu görüyoruz.

Galaxy M30s ile ilgili aklınıza takılan sorular, merak ettiğiniz noktalar için aşağıdaki yorum alanını kullanabilirsiniz. Sorularınıza yakında yayınlayacağımız incelemede cevap vermeye çalışacağız.

İLGİLİ HABERLER