Teknoloji

Samsung Galaxy M30s’ten yeni haberler gelmeye devam ediyor

samsung galaxy m30s

Samsung Galaxy M30s, büyük ihtimalle eylül ayı içinde resmiyet kazanacak. Akıllı telefonla ilgili sızıntıların artması da, tanıtım tarihinin yaklaştığını düşündürüyor. Bu sızıntıların en yenisi, telefonun mavi-yeşil karışımı renk seçeneğini gösteriyor.

Sızan fotoğraf, daha önce ortaya çıkan kamera tasarımını da doğruluyor. Galaxy M30s’in arka panelinde sol üst köşesinde üç kameraya ve LED flaşa ev sahipliği yapan, dikdörtgen bir kamera sistemi bulunuyor.

Arka panelin bir diğer üyesinin ise parmak izi tarayıcısı olacağı da sızan fotoğraf sayesinde görülüyor. Fotoğrafta fark edilen diğer unsurlar ise telefonun sağ kenarına yerleştirilen güç butonu ve ses kontrol tuşları oluyor. Telefonun alt kenarındaki 3.5 mm. kulaklık jakı da, diğer unsurlar kadar net olmasa da fark edilebiliyor.

Samsung Galaxy M30s ne zaman çıkacak, fiyatı ne kadar olacak?

Galaxy M30s’in gelecek ay içinde tanıtılması ve ilk olarak Hindistan’da satışa sunulması bekleniyor. Akıllı telefonun bu ülkede 15 bin (1219 TL) ila 20 bin rupi (1625 TL) arasında bir fiyat karşılığında satılması öngörülüyor. Exynos 9610 yonga set, 48 megapiksel çözünürlüklü ana kamera ve 4000 mAh pil, Galaxy M30s’in özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER