Teknoloji

Samsung Galaxy M22 sızıntısı Avrupa fiyatlarını gösteriyor

galaxy a22

Samsung Galaxy M22 hakkında henüz resmi bir bilgi vermiş değil. Ancak akıllı telefonun çıkışının çok uzak olmadığı, sızıntılar sayesinde biliniyor. Galaxy M22 kısa süre önce M-M225FV_DS model numarasıyla Bluetooth sertifikası almıştı. Akıllı telefon şimdi de Avrupalı bir e-ticaret sitesinde görüldü. Bu sızıntı, telefonun Avrupa’da KDV dahil 239.90 avro karşılığında satılacağını gösteriyor.

Söz konusu fiyatın telefonun 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu için olduğunu belirtmekte fayda var. Daha önceki sızıntılar, telefonun Galaxy A22’nin üstüne kurulu olacağını göstermişti. Geekbench’in benchmark testinde M22’nin MediaTek Helio G80 ile görülmesi de bu sızıntıyı doğrulamıştı.

ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) kayıtları, Galaxy M22’nin 25W hızlı şarj desteğine sahip olacağını ancak 15W şarj adaptörüyle geleceğini gösteriyor. Galaxy A22’de 15W şarj desteği mevcut. Dolayısıyla iki telefonun en azından bu noktada ayrılacağı rahatlıkla söylenebilir. Buna bağlı olarak, akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 6000 mAh pilin vereceği iddiası da biraz daha anlam kazanıyor.

samsung galaxy m22Samsung Galaxy M22, diğer özellikleri itibarıyla A22’den pek uzaklaşmayacak gibi görünüyor. 6.4 inç 90 Hz Super AMOLED ekran, 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, makro kamera ve derinlik sensörü telefonda bulunması beklenen özellikler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER