Teknoloji

Samsung Galaxy M22 için bir sertifika daha

galaxy a22
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy M22 ile ilgili dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Telefonla ilgili sızıntılara da sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bu sızıntıların en yenisi Galaxy M22’nin Bluetooth sertifikası oldu.

Galaxy M22, Bluetooth SIG’nin internet sitesinde SM-M225FV_DS model numarasıyla görülüyor. Buradaki “DS” etiketi telefonun çift SIM desteğine sahip olduğu anlamına geliyor. Sertifika, Galaxy M22’nin Bluetooth 5.0 ile geleceğini de gösteriyor. Ancak bunun dışında başka bir özellik bilgisine rastlamak mümkün olmuyor.

Ancak Geekbench’in benchmark testi sayesinde Galaxy M22’nin diğer özelliklerini görmek de mümkün olmuştu. Buna göre, akıllı telefon Helio G80 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik edecek gibi görünse de, farklı RAM seçeneklerinin sunulması bekleniyor. Telefonun kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacağı da listede görülüyor.

samsung galaxy m22ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgeleri de telefonun 25W şarj desteğine sahip olacağını göstermişti. Ancak telefonun kutusundan 25W şarj adaptörünün çıkmayacağı da biliniyor.

Samsung Galaxy M22 için henüz şirketten büyük bir açıklama gelmiş değil. Ancak akıllı telefonun Galaxy A22’yle aynı özelliklere sahip olması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER