Teknoloji

Samsung Galaxy M21’in tanıtımı için tarih verildi

samsung galaxy m21

Samsung, geçen yılın başlarında ilk kez Hindistan’da çıkan ve daha sonra da Türkiye’ye gelen Galaxy M20 modelinin takipçisini çıkarmaya hazırlanıyor. M20, ülkemizde de büyük ilgi görmüştü. Bakalım, Galaxy M21 modeli aynı başarıyı sergileyebilecek mi?

Pocketnow sitesinin güvenilir bir kaynaktan aktardığı habere göre, Galaxy M21 ile 16 Mart tarihinde tanışacağız. Samsung, genel olarak Galaxy M serisini internet üzerinden satmayı tercih ediyor. Hindistan’da dağıtım ortaklarından bir tanesinin de Amazon olacağı ve yeni telefonun da sadece internet üzerinden satılacağı belirtiliyor.

Teknik özelliklerinden bahsedecek olursak, Galaxy M21’in sekiz çekirdekli Exynos 9611 işlemciyle gelmesi bekleniyor. Aynı işlemci bu yılın başında ülkemizde satışa sunulan Galaxy A51 modelinde de bulunuyor. Samsung’un kendi bünyesinde geliştirdiği bu işlemciye 4 GB ya da 6 GB RAM eşlik edecek. Ayrıca 64 GB ya da 128 GB dahili depolama alanı seçeneklerinin de bulunacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy M21 muhtemelen üç adet arka kamera taşıyacak. Ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Telefonun 6000 mAh gibi devasa kapasiteye sahip bir pille geleceği de belirtiliyor. Selfie kamerası da 20 megapiksel çözünürlükte olacak. Android 10 ile yüklü olarak gelecek telefonda Samsung’un özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü One UI 2 de bulunacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER