Teknoloji

Samsung Galaxy M21’in tanıtım tarihi doğrulandı

samsung galaxy m21

Samsung Galaxy M21 tanıtımının 16 Mart’ta Hindistan’da gerçekleştirileceği yönündeki haberler, kısa süre önce gündeme gelmişti. Bu iddianın doğrulanması fazla zaman almadı. Amazon Hindistan’da yer alan promosyon sayfası, hem 16 Mart tarihini doğruluyor hem de telefon hakkında biraz daha fikir edinmeyi mümkün kılıyor.

Öncelikle tanıtım sayfası sayesinde Galaxy M21’in tasarımını net şekilde görmek mümkün oluyor. Telefonun üç sensörlü arka kamera sisteminde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlü sensör üstleniyor.

Ekranın üstündeki su damlası şeklindeki çentikse 20 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 6000 mAh kapasiteli pili veriyor. Galaxy M21’de 6.4 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekranın bulunacağı da doğrulanan bilgiler arasında yer alıyor.

samsung galaxy m21

Samsung Galaxy M21 hakkındaki detayların tamamı netleşmiş değil. Örneğin, telefonun işlemcisi hâlâ resmi olarak duyurulmadı. Ancak daha önce internete sızan bir benchmark testi sonucu, Galaxy M21’in Exynos 9611 işlemci taşıyacağını ve bu işlemciye 4 GB RAM’in eşlik edeceğini göstermişti. Samsung’un telefon için 6 GB RAM seçeneğini sunabileceği de söyleniyor. Ancak bunun doğru olup olmadığını görmek için 16 Mart’ı beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER