Teknoloji

Samsung’dan yüksek pil kapasiteli yeni bir telefon geliyor

samsung galaxy m20s

Samsung, Galaxy A ve M serilerini yeni ürünlerle genişletmek ve orta segment katalogunu büyütmek konusunda kararlı görünüyor. Şirket; yeni ürünlerine isim verirken, mevcut model isimlerinin yanına bir harf eklemeyi seçiyor. Samsung Galaxy M20s bu yaklaşımın en yeni üyelerinden biri olarak yakında resmiyet kazanabilir.

Galaxy M20s, Samsung’un kalabalık portföyünde pil kapasitesiyle aradan sıyrılacak gibi görünüyor. Akıllı telefonun 5830 mAh kapasiteli bir pil taşıyacağı söyleniyor. Bu kapasite, Galaxy M20‘nin 5000 mAh kapasitesini bile gölgede bırakacak türden.

Galaxy M20s’in SM-M207 model numarasını taşıdığı söyleniyor. Cihazın devasa pilinin ürün kodunun ise EB-BM207ABY olduğu belirtiliyor. 5830 mAh’ın ölçülen kapasite olması ve akıllı telefonun lanse edilen pil kapasitesinin 6000 mAh olması muhtemel görünüyor. Bunun pazarlama açısından daha mantıklı bir tercih olacağı rahatlıkla söylenebilir.

Samsung Galaxy M20s ne zaman tanıtılacak?

Samsung Galaxy M20s hakkında bilinenler şu an için oldukça sınırlı. Akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağı şu an için bilinmiyor. Buna ek olarak, Samsung’un akıllı telefonu hangi ülkelerde piyasaya süreceği de belirsizliğini koruyan noktalar arasında bulunuyor. M serisinin bazı üyelerini belli ülkelere özel tutan şirketin aynı yaklaşımı sürdürmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER