Manşetler

Büyük ilgi gören Android telefonu Samsung Galaxy M20 satışta

samsung galaxy m20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un ocak ayı sonunda tanıttığı Galaxy M20, ön siparişe özel kampanyalarla birlikte Türkiye’de satışa sunuldu. Hindistan’da satışa sunulduğu ilk andan itibaren büyük ilgi gören ve tüm stokları tükenen Galaxy M20; 6,3 inç Full HD+ çözünürlüklü Sonsuz-V Ekran, ultra geniş açı destekli çift arka kamera ve 5000 mAh kapasiteli pil gibi dikkat çeken özelliklere sahip.

Samsung’un belirttiğine göre sadece internet üzerinden satın alınabilecek olan Galaxy M20, bugün itibariyle Samsung Online Mağaza, GittiGidiyor.com, HepsiBurada.com, N11.com ve Trendyol.com üzerinden ön siparişe açıldı. Ön sipariş teslimatlarının 24 Şubat ve sonrasında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

6.3 inçlik Full HD+ çözünürlüğe sahip olan Galaxy M20’nin 3 GB RAM ve 32GB depolama alanı bulunuyor. Canlı odak özelliğini destekleyen 13MP’lik arka ana kameranın yanında 120 derece görüş açısı sayesinde ultra geniş fotoğraflar çekmeyi sağlayan 5MP’lik ikinci arka kamerası ve 5000 mAh’lik pil kapasitesi ile bu akıllı telefon öne çıkıyor. Yüzde 90 oranında bir ekran-kasa oranına sahip olan Galaxy M20, hızlı şarj desteği sayesinde normal şarja göre 3 kat daha hızlı şarj olabiliyor.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı 1799TL olan bütçe dostu Galaxy M20 ön siparişe özel kampanyasıyla da dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında Samsung Online Mağaza’dan 15 Şubat – 28 Şubat 2019 tarihleri arasında Samsung Galaxy M20 satın alan ilk 1000 kişiye, 1 Yıllık Digiturk Evin Yıldızı Paketi, Dizi Paketi ve Spor Toto Süper Lig 2018-19 sezon sonuna kadar Sporun Yıldızı Paketi hediyelerini kazanma fırsatı sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER