Teknoloji

Samsung Galaxy M13 Bluetooth sertifikası aldı

galaxy m13 5g

Samsung Galaxy M12 geçtiğimiz yıl piyasaya çıkmıştı. Bu akıllı telefonun takipçisinin çıkışı da yakın görünüyor. Samsung Galaxy M13, Bluetooth sertifikasını aldı. Söz konusu sertifika, beklenen duyurunun çok zaman geçmeden yapılabileceği anlamına geliyor.

Galaxy M13 kayıtlarda SM-M135F_DSN model numarasıyla boy gösteriyor. Bluetooth sertifikası telefonun teknik özellikleri konusunda herhangi bir bilgi vermiyor. Akıllı telefonun adında 5G etiketinin bulunmaması göze çarpıyor. Ancak geçmiş sızıntılarda SM-M135F model numaralı cihazın 5G desteğine sahip olacağı görülmüştü. Dolayısıyla bu konuda bir sürprizle karşılaşılması beklenmiyor.

Daha önce Galaxy M13’ün tasarımı hakkında ipucu veren görseller internete sızmıştı. Telefonun arka paneline ait görseller, tasarımın ana hatları konusunda fikir edinmeyi sağlamıştı. Buna ek olarak, bazı konularda ipucu da vermişti.

Samsung Galaxy M13 sızıntısı arka panelinde üç deliğin bulunduğu göstermişti. Bunlardan büyük olan ikisinin kameralar için ayrıldığı, üçüncü deliğin ise flaş için olabileceği belirtilmişti. SIM kart yuvasının sol kenara, ses kontrol tuşlarının ve güç butonunun ise sağ kenara yerleştirildiği de söz konusu fotoğraflarda görülmüştü.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER