Teknoloji

Samsung Galaxy M12 için çarklar dönmeye başladı

samsung galaxy m12

Samsung Galaxy M12 hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Son haberlere göre, akıllı telefonun üretimi Samsung’un Hindistan’ın Noida şehrindeki fabrikasında başladı. Galaxy M12’nin çerçevesine ait olduğu söylenen fotoğraflar da internete sızdı.

Bu fotoğraflara bakıldığında ön kamera modülünün yerleştirildiği alan göze çarpıyor. Daha önce çıkan sızıntılarda telefonda 6.7 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü AMOLED Sonsuz-V ekranın bulunacağı görülmüştü. Yeni fotoğraflar da bu söylentiyi doğruluyor. Plastik çerçevenin fotoğrafları SIM tepsisinin yerleştirileceği alanı da gösteriyor.

Eski sızıntılara göre, telefonun kalbinde Exynos 850 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 3 GB RAM eşlik edecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 6000 mAh kapasiteli pilinden alacak. Dört arka kamera, Android 11, USB-C ve kulaklık jakı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Samsung Galaxy M12, bazı ülkelerde büyük ihtimalle Galaxy F12 adıyla satılacak. Galaxy F12, SM-M12FG/DS model numarasıyla Samsung’un internet sitesinde görüldü.

İLGİLİ HABERLER