Teknoloji

Samsung Galaxy M12 için bir sertifika daha

samsung galaxy m12

Samsung Galaxy M12, bir süre önce SM-M127F/DS model numarasıyla ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onaylanmıştı. Akıllı telefon için bir onay da Tayland’ın telekomünikasyon sertifika kurumu NBTC’den geldi.

Sertifikada Galaxy M12’nin teknik özellikleriyle ilgili bir detay bulunmuyor. Ancak akıllı telefon bir süre önce Geekbench’in benchmark testinden geçmiş ve özellikleri görülmüştü. Galaxy M12’nin kalbindeki Exynos 850 işlemciye 3 GB RAM eşlik edecek.

Galaxy M12’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 6000 mAh kapasiteli pil verecek. Sızan görsellere göre, telefonda çentikli bir ekran bulunacak. Arka kamera sisteminde ise dört sensörün yer alacağı görülmüştü. Kenara yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, 3.5 mm. kulaklık jakı ve USB-C girişi telefonda bulunacağı görülen unsurlar arasında yer alıyor.

samsung galaxy m12

Samsung Galaxy M12 için resmi onayların gelmesi ve sızıntıların artması, telefonun resmiyet kazanmasının çok uzak olmadığını gösteriyor. Samsung’un 2021’in ilk günlerinde Galaxy M12 ile tanışmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER