Teknoloji

Samsung Galaxy M12 Bluetooth sertifikası aldı

samsung galaxy m12

Samsung, Galaxy M12 adını taşıyan yeni bir cihaz hazırlıyor. Bu cihazın CAD taslakları bir süre önce ortaya çıkmış ve bu sayede telefonun tasarımı görülmüştü. M12’nin çıkış tarihi konusunda Samsung’dan henüz bir açıklama gelmese de, telefonun Bluetooth sertifikası alması beklenen duyurunun pek uzak olmadığını gösteriyor.

Kayıtlarda M12’nin beş farklı versiyonu için sertifika alındığı anlaşılıyor. Bu versiyonlar SM-M127F_DS, SM-M127G_DS, SM-M127F, SM-M127F_DSN ve SM-F127G_DS model numaralarını taşıyor. Son cihazın F12 olabileceği düşünülse de, sertifikada M12 ismi açıkça belirtiliyor.

Ancak bu noktada Samsung’un da bir telefonu farklı pazarlarda farklı isimlerle piyasaya sürme geleneği olduğunu belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla telefonun bazı ülkelerde M12 bazı ülkelerde ise F12 adıyla satılması da sürpriz olmayacaktır.

Sertifikada Galaxy M12’nin teknik özellikleriyle ilgili bilgi verilmiyor. Sadece telefonda Bluetooth 5.0 desteğinin olacağı görülüyor. Ancak geçmiş dedikodulara göre, telefon 7000 mAh kapasiteli büyük bir pil taşıyacak.

Sızan taslaklara göre, Samsung Galaxy M12 çentikli bir ekrana sahip. Akıllı telefonun arkasında ise dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. USB-C girişinden şarj olacak telefonda 3.5 mm. kulaklık jakı da mevcut.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER