Teknoloji

7000 mAh kapasiteli Galaxy M12’nin fotoğrafları ortaya çıktı

samsung galaxy m12

Samsung Galaxy F12 hakkındaki detaylar bir süre önce internette dolaşmaya başlamıştı. Görünen o ki, Samsung bir taraftan da Galaxy M12 isimli bir cihaz üzerinde çalışıyor.

İnternete sızan ve Galaxy M12’ye ait olduğu belirtilen fotoğraflarda telefonun çerçevesinde SM-M127F ve SM-F127G model numaralarının bulunması göze çarpıyor. Bu da F12 ve M12’nin aynı tasarımı ve özellikleri paylaşma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Galaxy M12’nin ön plana çıkan özelliği 7000 mAh kapasiteli pille gelecek olması. Samsung daha önce Galaxy M51’de de 7000 mAh kapasiteli bir pile yer vermişti. Akıllı telefonda 6.7 inç bir ekranın ve dört arka kameranın bulunacağı görülüyor.

Samsung Galaxy M12, dokulu bir arka panelle kullanıcıların karşısına çıkacak. Kamera sistemi de kare bir modül içinde görülüyor. Alt kenarda USB-C girişi, kulaklık jakı ve hoparlör ızgarasının varlığı da göze çarpıyor. Sağ tarafta parmak izi tarayıcısının da entegre edildiği güç butonu ve ses kontrol tuşları yer alıyor. Sol tarafta ise SIM kart yuvası bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER