Manşetler

Samsung Galaxy M11 resmiyet kazandı: Sonsuz-O ekran, üç arka kamera, 5000 mAh pil

samsung galaxy m11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, Galaxy A ve Galaxy M serilerine sürekli olarak yeni telefonlar eklemeye devam ediyor. Şirketin bu yaklaşımda gözler önüne çıkardığı en son telefon Galaxy M11 oldu. Samsung Galaxy M11, resmi bir duyuru olmadan şirketin Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki internet sitesinde boy göstermeye başladı.

Galaxy M11, 6.4 inç büyüklüğünde Sonsuz-O ekrana sahip. HD+ çözünürlüklü bu LCD panelin sol üst köşesinde telefonun ön kamerasının bulunduğu delik yer alıyor. Galaxy M11’de sekiz çekirdekli 1.8 GHz bir işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. MicroSD kart desteğiyle dahili depolama alanını genişletmek mümkün. Telefonun parmak izi tarayıcısı ise arka panele yerleştirilmiş.

Akıllı telefonun arka panelinde sol üst köşede dikey olarak sıralanmış üç adet kamera sensörü bulunuyor. Bu grup içinde ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 5 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve derinlik sensörü sistemi tamamlıyor. Bu sistemle 1080p video kaydı gerçekleştirilebiliyor. Telefonun önünde ise sabit odaklama yapabilen 8 megapiksel bir kamera mevcut.

samsung galaxy m11

Galaxy M11’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili sağlıyor. Bu pil, USB-C girişi üzerinden dolduruluyor. Bluetooth 4.2 desteğine sahip telefonda 3.5 mm. kulaklık jakı da mevcut. NFC desteği bulunmayan telefonda iki nano SIM kart ve microSD kart birlikte kullanılabiliyor.

Samsung Galaxy M11, Birleşik Arap Emirlikleri’nde hem çevrimiçi hem de fiziksel mağazalarda satılacak. Ancak telefonun fiyatı ve çıkış tarihi konusunda henüz bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER