Teknoloji

Samsung Galaxy M10s sızıntısı teknik özellikleri gösteriyor

samsung galaxy m10s

Samsung Galaxy M10s için henüz resmi bir duyuru gelmiş değil. Ancak akıllı telefon şimdiden Android Enterprise listesinde görüldü. Mevcut Galaxy M10’a kıyasla daha büyük bir ekrana ve daha büyük bir belleğe sahip olan telefonun kullanıcı kılavuzu da şimdiden internete sızdı.

Galaxy M10’da 6.22 inç büyüklüğünde bir LCD ekran bulunuyor.  Galaxy M10s’te ise ekran büyüklüğü 6.4 inçe çıkıyor ve panel de AMOLED ile değiştiriliyor. Buna rağmen, çözünürlük HD+ olarak kalacak gibi görünüyor. Arka panele eklenen parmak izi tarayıcısı da M10s ile birlikte gelecek yenilikler arasında bulunuyor.

Geekbench’te yapılan benchmark testi ise M10s’in Exynos 7885 Octa işlemciyle geleceğini gösteriyor. Exynos 7885 Octa, M10’da bulunan Exynos 7870’e kıyasla daha modern bir işlemci profili çiziyor. İşlemciye 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. M10’da 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı bulunuyordu.

samsung galaxy m10sKullanım kılavuzu, telefonun arkasında çift lensli bir kamera sisteminin olduğunu gösteriyor. Bu sistem geniş açılı ve ultra geniş açılı lenslerden oluşuyor. Live Focus desteği de telefonun kamera özellikleri arasında sayılıyor.

Samsung Galaxy M10s hızlı şarj desteğine sahip

Galaxy M10s’e enerjisini, 15W hızlı şarj desteğine de sahip, 4000 mAh kapasiteli pili verecek. Telefonun şarjı da USB-C girişi üzerinden gerçekleştirilecek. Galaxy M10’da micro USB girişi mevcuttu.

3.5 mm. kulaklık jakı ve FM radyo da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Buna ek olarak, cihazda çift SIM kart ve microSD kartı bir arada kullanmak mümkün olacak.

Samsung Galaxy M10s, ilk etapta Hindistan’da satışa sunulacak. Telefonun bu ülkede 10 bin rupi (807 TL) civarında bir fiyat karşılığında satılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER