Teknoloji

Galaxy M serisinin satışları Samsung’un yüzünü güldürüyor

samsung galaxy m20 m10

Samsung kısa süre önce Galaxy A serisinin yeni üyelerinin Hindistan’da 70 gün içinde 5 milyon satış rakamına ulaştığını açıklamıştı. Şirketin yine giriş seviyesi ve orta segmente yönelik olarak hazırladığı Galaxy M serisi de Hindistan’da kayda değer bir ilgi görmüşe benziyor. Yapılan açıklamaya göre; Samsung Galaxy M10, M20 ve M30 modellerinin Hindistan’daki satış rakamı 2 milyonu geçti.

Samsung Hindistan’ın mobil iş biriminden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Asim Warsi, M serisi sayesinde Hindistan’daki pazar paylarını ikiye katladıklarının altını çizdi. Warsi, Samsung olarak Hindistan’da çevrimiçi ortamlarda yapılan akıllı telefon satışlarındaki paylarını yüzde 25 seviyesine çıkartmak istediklerini de dile getirdi.

Samsung Galaxy M10, M20 ve M30’un tasarımının merkezinde Z Nesli’nin tercih ve ihtiyaçları bulunuyor. Bu üçlüye yakında Galaxy M40 da katılacak. Serinin en gelişmiş modeli unvanını ele geçirecek olan Galaxy M40 ile birlikte Sonsuz-O ekran da Galaxy M serisine giriş yapmış olacak. Samsung Galaxy M40, Hindistan’da 11 Haziran’da satışa sunulacak. Telefonun fiyat etiketinde 20 bin rupi (1692 TL) yazacak.

İLGİLİ HABERLER