Teknoloji

Samsung Galaxy M serisinin yeni üyesi önümüzdeki hafta tanıtılacak

samsung galaxy m

Samsung, 14 Ocak’ta Galaxy S21 serisini gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak şirket bundan önce bir duyuru daha yapacak. Samsung Galaxy M serisinin yeni üyesi, önümüzdeki hafta içinde Hindistan’da tanıtılacak.

Galaxy M serisinin yeni üyesi büyük bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın üzerinde bir çentik olacağı da internete sızan bir görsel sayesinde görülüyor. Söz konusu çentik, akıllı telefonun ön kamerasına da ev sahipliği yapıyor.

Görsel sayesinde görülen bir diğer şey ise telefonun güç butonunun ve ses kontrol tuşlarının sağ kenara yerleştirilmesi oluyor. Ancak bunlar dışında Galaxy M serisinin yeni üyesi hakkında somut bir bilgi bulunmuyor. Görseldeki “#MAXUP” (Maksimuma Çıkar) etiketi, telefonun büyük bir pille geleceğinin işaretini veriyor.

Samsung Galaxy M serisinin yeni üyesinin bir süredir konuşulan M12 olması ise pek muhtemel görünmüyor. Galaxy M12 sızıntılarında tuşların yeri biraz daha farklı görünüyor. Dolayısıyla Samsung’un yeni telefonunun başka bir cihaz olma ihtimali daha kuvvetli durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER