Teknoloji

Samsung Galaxy M serisinin yeni üyelerinin izleri bir kez daha görüldü

samsung galaxy m30s m31 m62

Samsung geçtiğimiz yıl Galaxy A ve Galaxy M serileriyle orta segment telefon pazarında büyük bir başarı yakalamıştı. Şirket, 2020’de de bu başarıyı sürdürmeyi hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda hazırlanan yeni telefonların izleri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor.

Galaxy M11 ve M31 ile A11 modellerine ait sertifikalar Wi-Fi Alliance veri tabanında görüldü. Bu sertifikalar, Samsung’un yeni orta segment telefonlarına dair bazı yeni detayları da gösteriyor.

Sertifikalara göre, her üç telefon da kutularından Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. A11 ve M11’de sadece tek bant 2.4GHz Wi-Fi desteği sunulacak. M31 ise çift bant desteğiyle gelecek.

Samsung Galaxy M11

Wi-Fi sertifikalarının gösterdiği bir diğer bilgi ise M11’in renk seçenekleri oluyor. Samsung’un yeni telefonu siyah, mavi ve mor renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak.

Galaxy M31 hakkındaki bilgiler ise bir süre önce Geekbench’in benchmark testiyle ortaya çıkmıştı. Akıllı telefonda Samsung’un Exynos 9611 işlemcisine 6 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. Ancak Exynos 9611 yerine Qualcomm Snapdragon 665 işlemcinin tercih edilebileceği de söylentiler arasında yer alıyor. Akıllı telefonun üç sensörlü bir arka kamera sistemine sahip olması bekleniyor. 48 megapiksellik arka kamerayı 12 megapiksellik geniş açılı sensörün ve 5 megapiksellik derinlik sensörünün tamamlaması öngörülüyor.

Samsung Galaxy M31

Galaxy A11 ile ilgili bilinen tek nokta ise telefonun baz dahil depolama alanı kapasitesinin 64 GB olacağı.

Samsung Galaxy A ve M serilerinin yeni üyelerinin ne zaman resmiyet kazanacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER