Teknoloji

Samsung Galaxy M serisinin ilk üyelerini 28 Ocak’ta tanıtacak

samsung galaxy m

Samsung‘un akıllı telefon portföyünde farklı fiyat segmentlerine hitap eden seriler bulunuyor. Amiral gemisi Galaxy S ve Note serilerinin yanı sıra; orta segmentte konumlanan A serisi ve uygun fiyatlı J, C ve On serileri şirkete geniş bir kitle sunuyor. Samsung Galaxy M serisiyle giriş segmentindeki yaklaşımını değiştirecek ve daha bütüncül bir yaklaşım içine girecek gibi görünüyor. Şirket, ilk etapta Hindistan’da satışa sunulacak Galaxy M serisi telefonlarını 28 Ocak’ta düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak.

Galaxy M serisiyle birlikte Samsung da çentik modasına uyan akıllı telefon üreticileri arasında yerini alacak. Şirket, yeni Sonsuz Ekran formatlarını geçtiğimiz yılın sonunda gözler önüne çıkardığında Infinity-V adını verdiği su damlası şeklinde çentiğe sahip ekranı da duyurmuştu. Galaxy M serisinin tanıtım etkinliği için hazırlanan davetiyede kullanılan görsel de Güney Koreli şirketin tercihini net biçimde gösteriyor.

Samsung Galaxy M serisi için oluşturduğu mikro siteyi de erişime açtı. Söz konusu sitede Infinity-V ekrana ve çift arka kameraya sahip bir telefon görülüyor. Bu telefonun Galaxy M20 olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor. Görsellere bakıldığında Galaxy M20’nin ince ekran çerçevelerine sahip olduğu anlaşılsa da, ekranın alt kısmını görmek mümkün olmadığı için bütüne yönelik bir yorum yapılamıyor.

Samsung Galaxy M serisinin üyeleriyle ilgili en somut bilgileri almak için 2 hafta daha sabretmek gerekiyor. Şirket, telefonlarını Hindistan’da kendi resmi mağazası ve Amazon Hindistan aracılığıyla satacağını daha önce açıklamıştı.

İLGİLİ HABERLER