Teknoloji

Samsung Galaxy J7 Max sızıntısı güçlü özellikleri işaret ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy j7 maxSamsung Galaxy J serisi, hem uygun fiyatlı hem de yetenekli telefonlar barındırmasıyla dikkat çekiyor. Seriye yakında J7 Max adını taşıyan yeni bir modelin daha eklenmesi bekleniyor. İnternete sızan bir fotoğraf Samsung Galaxy J7 Max hakkında daha somut bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Bir ürün sunumundan alındığı anlaşılan fotoğrafta Galaxy J7 Max’in hem özelliklerini hem tasarımını görmek mümkün oluyor. Telefonun tasarımında ön plana çıkan bir yönden söz etmek pek mümkün değil. Ancak telefonun barındırdığı bileşenler, sağlam bir ilk izlenim oluşturmak için yeterli görünüyor.

Sızan sunuma göre, Galaxy J7 Max’te 1080p çözünürlüklü 5.7 inç TFT ekran bulunuyor. Akıllı telefonun 1.6 GHz, sekiz çekirdekli MediaTek MT6757V yongasına 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Dahili depolama alanını microSD kart desteğiyle genişletmek de mümkün olacak.

f/1.7 diyafram genişliğine sahip 13 megapiksel arka kameranın yanında LED flaş yer alıyor. Akıllı telefonun önünde de 13 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor. Samsung Pay Mini ile yapılan ödemeleri destekleyeceği söylenen telefon, enerjisini 3300 mAh kapasiteli pilden alıyor. Galaxy J7 Max’in Android 7.0 Nougat yüklü olarak kutusundan çıkacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Samsung Galaxy J7 Max haziranın ikinci haftasında resmiyet kazanabilir

Galaxy J7 Max, altın rengi ve siyah renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Yurt dışı satış fiyatı 311 dolar seviyesinde olması öngörülen telefonun haziranın ikinci haftası itibarıyla resmiyet kazanabileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER