Manşetler

Samsung Galaxy J6+ ve Galaxy J4+ resmiyet kazandı

Samsung Galaxy J6+ ve J4+ adını taşıyan modelleriyle uygun fiyatlı telefon seçeneklerine yenilerini ekledi. Öncelikli olarak Hindistan’da satışa sunulacak cihazların önümüzdeki dönemde başka ülkelerde de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Galaxy J6+ ve Galaxy J4+ hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyordu. Dedikodular özellikle son haftalarda iyiden iyiye artmıştı. Samsung da dedikoduların artması üzerine gençler için tasarladığını belirttiği yeni telefonlarının ipuçlarını geçtiğimiz hafta vermişti.

samsung galaxy j6+
Samsung Galaxy J6+

Samsung Galaxy J6+ ve J4+ benzer özellikler taşıyor. Her iki akıllı telefonun kalbinde de Qualcomm Snapdragon 425 yonga seti bulunuyor. Galaxy J6+’ta Snapdragon 425 yonga setine 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonun 6 inç büyüklüğündeki ekranı ise HD+ çözünürlük sunuyor.

Galaxy J6+’ın arkasında 13 ve 5 megapiksel çözünürlüklü iki lensin olduğu bir kamera modülü bulunuyor. Akıllı telefonun önünde ise 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alıyor. Parmak izi tarayıcısı kenarında bulunan telefona enerjisini 3300 mAh kapasiteli pili veriyor.

Samsung Galaxy J4+

Samsung Galaxy J4+ ise Galaxy J6+’a kıyasla daha mütevazı bileşenler barındırıyor. Akıllı telefonda yonga setine 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonda sadece 13 megapiksel çözünürlüklü tek bir arka kamera bulunuyor. Ön kameranın çözünülüğü ise 5 megapiksel. Her iki telefonda da dahili depolama alanı microSD kart ile genişletilebiliyor.

Samsung Galaxy J6+ ve J4+ kutularından Android Oreo işletim sistemiyle çıkacak. Galaxy J6+ için siyah, mavi ve kırmızıdan oluşan bir renk paleti sunan Samsung, J4+ isteyenlerin önüne ise altın, siyah ve mavi seçeneklerini çıkarıyor. Galaxy J6+ almak isteyenlerin 15 bin 990 Hindistan rupisi (1372 TL) ödemesi gerekecek. J4+’ın fiyat etiketinde ise 10 bin 990 rupi (943 TL) yazacak. Telefonlar Hindistan’da 25 Eylül itibarıyla raflarda olacak.

İLGİLİ HABERLER